Visie & Missie

Het vinden van beschikbare woonruimte is al lastig genoeg, laat staan als je financiële middelen beperkt zijn en je net begint aan je loopbaan. Jaarlijks zijn duizenden jongeren op zoek naar een geschikte woonruimte. Na het afronden van hun studie hebben jongeren het verlangen naar een eigen plek. De studentenkamer moet worden verlaten en de bovenkamer bij hun ouders zijn ze ontgroeit. Maar de opstap naar de woningmarkt is voor velen te groot en daardoor onbereikbaar.

Om in te spelen op deze problemen in de markt is Young Housing ontstaan en bieden wij deze groep de helpende hand. In 2020 bedachten wij een concept waarmee zowel de zoeker als de vastgoedeigenaar goed en snel geholpen is. Door kamerbewoning aan te bieden creëren wij een opstap naar de woningmarkt. Jongeren krijgen de mogelijkheid om hun financiële zaken op te bouwen, baan zekerheid te creëren en inventaris te verzamelen waarna zij eenvoudig kunnen doorstromen naar de woningmarkt.

Onze jarenlange expertise in vastgoedverhuur, totaalbeheer en vastgoedadvisering, komt daarbij prima van pas. Young Housing is een woonconcept, dat landelijk voorziet in snel beschikbare en betaalbare woonruimte. Gestoffeerd, gemeubileerd en voorzien van faciliteiten die behoren tot de primaire behoeften zoals slapen, wassen/drogen en koken. Young Housing biedt je de mogelijkheid om direct een ruimte te betrekken, zonder dat je daarvoor een initiële investering hoeft te doen. Tijdelijke woonruimte is beschikbaar vanaf € 500,- per maand (inclusief G/W/L), uiteraard afhankelijk van het type woonruimte.

Daarnaast streeft Young Housing als organisatie het doel van beleggers en eigenaren na voor maximale bezetting van hun vastgoed. Dit kan betrekking hebben op vastgoed beleggingen, voor verkoop bestemd vastgoed en leegstandbeheer (anti-kraak) van bijvoorbeeld kantoorpanden en sloopwoningen. Kortom, wij streven naar een maximaal rendement voor beleggers en eigenaren waarbij wij het beheer van de eigendommen tot ons nemen.

Inmiddels mogen we verschillende overheden, beleggers, woningcorporaties en particuliere vastgoedeigenaren tot onze vaste klantenkring rekenen. Of je nou woonruimte zoekt of meer rendement wilt behalen uit de vastgoedportefeuille, we zijn je graag van dienst. Elke dag weer!